Restoran Dva Jelena +381 66 399 366

Restoran Dva jelena Skadarlija je mesto koje ćete obožavati. Počeo je sa radom daleke 1832. godine, i do danas u sebi sačuvao toliko uspomena da se može smatrati pravom malom istorijskom riznicom Beograda. Restoran je ostao veran našoj tradiciji sve ove godine, ali istovremeno postao i neodoljivo privlačno kafansko odredište za sve generacije, i definitivno jedno od onih mesta na koja se gosti uvek rado vrate, jer boemski ambijent poput onog u „Dva jelena“ nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ono po čemu su „Dva jelena“ prepoznatljiva su ukusni tradicionalni specijaliteti srpske kuhinje, prijatna atmosfera i starogradska muzika.

Kroz protekle godine i vekove, restoran Dva Jelena zadržao je istinski boemski duh minulih vremena i nekadašnjeg Beograda, i to je ono po čemu se on izdvaja od drugih. Gušt je doći u jedinstven ambijent ovog restorana, i uz domaća jela, kvalitetna pića i starogradske melodije iskusnih tamburaša, prepustiti se uživanju. Pored dnevnog opuštanja, idealno je da svratite i uveče na dobar kafanski provod, uz tamburice, naravno!

RESTORAN DVA JELENA SKADARLIJA – Doček 2022.

Osnovne informacije

Galerija

Open chat
Rezervacije i Pitanja
Caoo, kako ti možemo pomoći? 😊