Najava najvećih gostovanja u Beogradu / Uprovod.com

Letnja sezona na beogradskim splavovima je odavno počela, mnogo splavova radi i tokom ove letnje sezone i bore se da podignu noćni život na još viši nivo.

 

 

Pored splavova sa domaćom muzikom, o kojima ćemo više pisati u nastavku, ne možemo zanemariti i splavove sa house i rnb zvucima koji su najpopularniji među stranim posetiocima naše prestonice. Veliki broj stranih državljana svakog leta dolazi u Beograd da poseti naš prelepi grad ali jedan od glavnih motiva posete sigurno je provod koji se retko gde viđa.

 

 

Da se sada vratimo na splavove sa domaćom muzikom i nama uvek omiljenih narodnjaka. Kao što strani državljani posećuju Beograd zbog provoda tako ima i velikog broja turista iz ostalih gradova Srbije koji dolaze zbog ludog provoda naročito tokom letnje sezone.

Naravno, najveća interesovanja su za popularnim pevačima, takozvanim velikim gostovanjima, koje ne možemo toliko često čuti u Beogradu ali i u Srbiji, a takvih gostovanja tokom ove nedelje je dosta. Tokom ove poslednje nedelje u junu mesecu imaćemo dosta dobrih žurki i ukoliko nas vreme posluži biće ovo sigurno najluđa nedelja od početka letnje sezone.

 

 

Da ne dužimo puno, sastavićemo Vam listu najvećih gostovanja tokom ove nedelje na beogradskim splavovima, a na Vama je samo da izaberete koja Vam se najviše sviđaju i pozovete nas za rezervaciju.

 

Najava najvećih gostovanja u Beogradu:

Sreda 27.6.2018.
SPLAV RIVER – Seka Aleksić
SPLAV PORT – Lexington bend

Četvrtak 28.6.2018.
RESTORAN MAGAZA – Dženan Lončarević
SPLAV BRIDGE – Đani
SPLAV TAG – Vuk Mob
SPLAV NA VODI KAFANA – Trik Fx i Ivan Gavrilović
SPLAV RIVER – Mia Borisavljević

Petak 29.6.2018.
SPLAV BRIDGE – Peđa Medenica
SPLAV NA VODI KAFANA – Darko Lazić
SPLAV PORT – Tropico bend
SPLAV RIVER – Dara Bubamara

Subota 30.6.2018.
SPLAV BRIDGE – Amar Gile
SPLAV RIVER – Katarina Živković

Nedelja 1.7.2018.
SPLAV TAG – MC Stojan
SPLAV RIVER – Sara Jo

Četvrtak 5.7.2018.
SPLAV TAG – Jala Brat i Buba Corelli

 

A kompletan nedeljni program svih splavova pogledajte ovde.

Open chat
Rezervacije i Pitanja
Caoo, kako ti možemo pomoći? 😊