O NAMA

Mi smo grupa visokoobrazovanih mladića koja se duži niz godina bavi marketingom i promoterstvom. Stoga, odlučili smo septembra 2017. godine da svoje znanje i informacije postavimo na globalnu mrežu.

Beograd je poznat po dobrom provodu, a to je često i najveći razlog posete svakog turiste. U želji da turistima prikažemo sve koristne informacije o raznim oblicima provoda, informacije koje će Vam olakšati i ulepšati boravak u Beogradu odlučili smo da osnujemo „Uprovod.com“.

Kratak opis stranica koje mozete naći na našem portalu:

Na stranici „Beograd noću“ možete naći sve potrebne informacije o velikom broju najpopularnijih kafana, klubova i splavova u Beogradu. Takođe putem našeg broja možete ostaviti Vašu sigurnu rezervaciju stola.

Stranica „Beograd danju“ namenjena je ljubiteljima dobre klope, kafe, koktela i drugih napitaka, a u pojedinim lokalima možete probati i nargilu. Na ovoj stranici možete naći sve vezano za beogradske kafiće, barove i restorane.

Stranica „Događaji“ osmišljena je sa ciljem da na jednom mestu možete naći sve detalje vezane za velika dešavanja i manifestacije.

Stranica „Smeštaj“ namenjena je turistima koji posećuju našu prestonicu, kako turistima iz drugih gradova Srbije tako i stranim državljanima. Putem ove stranice možete se informisati o hostelima i apartmanima kojima raspolaže Beograd.

Stranica „Ostali sadržaji“ pruža širok spektar informacija o svim oblicima provoda u Beogradu, a mogu biti korisne i zanimljive ne samo turistima već i građanima Beograda.

Stranica „Dodatne informacije“ pruža informacije koje Vam mogu olakšati boravak u Beogradu.

Open chat
Rezervacije i Pitanja
Caoo, kako ti možemo pomoći? 😊