Ponedeljak na “Splav Kafana Ušće” / Uprovod.com

Splav “Ušće” je novootvorena kafana na vodi koja se nalazi na samom ušću Save i Dunava, kao što i sam naziv govori.

 

 

Splav je nastao u saradnji tri zimske kafane koje važe za najbolje kafane u Beogradu sa najboljim kafanskim provodom, a to su “Gradska kafana“, “Kafana Sipaj ne Pitaj” i “Kafana Bajka”. S obzirom na dobre žurke u ovim kafanama tokom zimske sezone od splava “Ušće” očekuje se da podigne letnji kafanski provod na viši nivo, što je od otvaranja i opravdano.

Splav “Ušće” radi u ritmu ponedeljak, sreda, petak i subota. Subota je dan kada se smenjuju najbolji lokalni bendovi i izvođači poput “Taboo bend”, “Boris Stjepanović i Milena Sandić”, “Martin Ajdarević” i ostali. Petkom nastupa mladi i perspektivni “Tribal bend”, sreda je rezrvisana za Žileta Hrama i Kristinu Radosavljević, a ponedeljkom nastupa Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović.

 

 

Kao što smo naveli, ponedeljkom nastupa fenomenalni trio Nemanja Staletović, Nemanja Tešić i Aleksandra Marjanović. Za njih nije potrebna posebna najava, ceo Beograd i okolina znaju kakvu atmosferu oni prave, zato Vam šaljemo poziv da se svakog ponedeljka a i ostalim danima tokom letnje sezone družimo i provodimo na splavu “Ušće”.

 

error: Content is protected !!
Open chat
Rezervacije i Pitanja
Caoo, kako ti možemo pomoći? 😊